Welke Impact Heeft Jouw Aandelen Portefeuille?

Met veel trots presenteren we ons laatste thema paper ‘Impact investeren in beursgenoteerde aandelen’. Voor investeerders die hun vermogen bewust willen beleggen zijn ‘beursgenoteerde aandelen’ een belangrijke beleggingscategorie om onder de loep te nemen. Dit paper helpt je stil te staan bij de mogelijkheden om met impact te beleggen in beursgenoteerde aandelen en biedt handvatten om, als onderdeel van een totale portefeuille aanpak, het beursgenoteerde deel van je portefeuille op een meer impactvolle manier in te richten.

Bij beursgenoteerde bedrijven gaan maatschappelijke en financiële waardecreatie niet altijd hand in hand. Er zijn wel steeds meer mogelijkheden om in je portefeuille keuzes te maken die ervoor zorgen dat je investeringen in beursgenoteerde aandelen meer maatschappelijke waarde creëren, of ten minste minder maatschappelijke kosten met zich meebrengen. Veel van deze mogelijkheden zijn relatief laagdrempelig.

Ben je geïnteresseerd om te zien wat de huidige staat is van je portefeuille gezien vanuit een impact lens? Wire Group kan een Portfolio Scan van je portefeuille maken en op basis daarvan samen in gesprek gaan hoe je jouw impact kan vergroten.

Contact: Michiel Lenstra – 06 1507 3424.

DOWNLOAD DE PAPER

Dit paper is mede-mogelijk gemaakt door de Wire Group abonnement-houders en IBS Capital Allies.

Een half jaar bij Wire Group

Nu lezen