Terugblik Wire Zomerparade

In de zonnige middag van 30 juni vond aansluitend op het jaarlijkse WPMF event onze Wire Zomerparade plaats! Een middag om samen te delen, te genieten, en plezier te hebben, om te verbinden en om stil te staan bij onze verbondenheid ‘Oneness’ als centraal thema.

De Zomerparade mocht dit keer starten met de betoverende klanken van Lex Empress, die samen met haar muzikale begeleiding intuïtief en met de spontane input van alle aanwezigen een lied maakte. Met deze bijzondere kunst, haar stemgeluid en meeslepende optreden wist ze het publiek te verbinden en op te warmen voor de rest van de middag en avond.

Na deze introductie werd door verschillende Wire Group teamleden gedeeld over waar we staan in onze eigen Wire Journey en waar we trots op zijn. Onder andere, de voortgang ten aanzien van begeleidingstrajecten, onze coöperatie, de Wire Academy het nieuwe Wire Thrive Fund en veel meer! Na deze interactieve update is in separate sessies stil gestaan bij ‘Investeren in Planetaire balans’ en ‘De Wire Group purpose gedreven coöperatie’.

Na een korte break sloten we het informatieve deel af met het intrigerende foto verslag ‘Oneness’ door de internationaal bekroonde fotograaf Jan van de Greef. Zijn beelden weten de essentie van verbinding en eenheid vast te leggen, waarbij zijn boodschap volledig samensmolt met het thema van de dag. Door wederom een prachtige compilatie van Lex Empress, sloten we de middag af.

Afsluitend met een borrel en barbecue was er genoeg ruimte om te netwerken, elkaar beter te leren kennen en te ontspannen. We willen iedereen bedanken voor haar/zijn aanwezigheid en kijken met heel veel dankbaarheid terug op een zeer geslaagde dag. Volgend jaar zal de Wire Zomerparade plaatsvinden op donderdag 20 juni, dus zet die datum alvast in je agenda.

Terugblik Jaarlijkse WPMF bijeenkomst

Nu lezen