Terugblik Jaarlijkse WPMF bijeenkomst

Wire Private Markets Fund Jaarlijkse bijeenkomst

Met veel plezier kijken we terug op onze ‘annual gathering’ in de ochtend van onze Wire Zomerparade. Een ochtend van delen, verbinden en stilstaan bij wat er nu al is.

Met een groeiende portefeuille van fondsen en onderliggende bedrijven was er genoeg om te delen. We zijn gestart met onze eigen favoriete bedrijven uit de groeiende portefeuille te noemen in onze introductie. Voor diegene die dit hebben gemist, hierbij de bedrijven en de links naar hun website:

Funga (Trailhead Capital), GreenCell (GGEF), Mad Capital (Trailhead Capital), ACS Clothing (Circularity Capital), ONsurity (Quona), Qure.AI (HealthQuad), Beta Technologies (TPG Rise), Greenhouse (TPG Rise) en Group 14 (Lightrock Capital). We hopen volgend jaar van onze investeerders de favorieten te vernemen!

Na deze introductie is een toelichting gegeven op de laatste fondsinvesteringen en is de voortgang op impact en financieel rendement toegelicht door Ronald en Puck. In een open gesprek met met Clare (partner van Blume Equity) en Idgar (investeerder in WPMF) zijn we in gesprek gegaan over de impact van Wire Group. Op de manier waarop ze zelf naar investeren kijken en wat hun visie over de toekomst van bewust investeren is, werd gedeeld.

In het 2e deel van de ochtend hebben we ons verder verdiept door in separate sessies stil te staan bij:  ‘Impact meten in de praktijk’, ‘Meet the Manager met Regeneration VC’ en ‘Investeren richting een bewuste economie’.  Om de ochtend af te sluiten met een gezonde lunch in de tuin van het sterrenwacht museum. Voor de aanwezigen was er gelijk de mogelijkheid om in de middag nog deel te nemen van de Wire Zomerparade.

Wij kijken er naar uit om volgend jaar (op donderdag 20 juni – save-the-date!) iedereen mee te nemen in de ontwikkelingen van WPMF!

Nieuwe investering in Women’s & Children Health Tech Fund

Nu lezen