Katapult Future Fest

Van 28-31 mei heeft een mooie afvaardiging van Wire Group deelgenomen aan het Katapult Future Fest in Oslo. Een internationale ontmoetingsplaats met impact investeerders, ondernemers en purpose gedreven change-makers. Centraal staat oprechte verbinding, ontmoeting en dialoog, samen kijken naar nieuwe paden, verhalen en uitdagingen om samen te creëren. Het programma wordt gefaciliteerd door deelnemers met een diversiteit aan verschillende formats en een breed scala aan onderwerpen zoals Ancient Wisdom, AI, Healing, Inclusion en Stewardship. 

Kortom, een mooie plek om middels een ludieke actie met oranje shirts een oproep te doen om deel te nemen aan onze ‘Tribe of Courageous Investors’. Want, we hebben meer nodig dan begrip voor het ecosysteem en de stakeholders. We hebben een andere aanpak nodig dan de conventionele manier van investeren en dit vereist lef en gezamenlijke aanpak om onze mindset en instelling te veranderen. Of zoals Michiel eerder verwoordde:

We have to be humble as investors and know just how much systems change we can achieve just with capital. There is also huge potential but it comes down to attitude. The situation is that despite that sometimes it’s not clear what the business case is because we’re still working that out, the investment needs to start now in order to get the transformation kick-started“.

We geloven dat deelnemers aan onze tribe risico’s moeten durven nemen en comfortabel zijn met het nog niet weten hoe financiële stromen verlopen. Uitgangspunt is dat elke vorm van waardecreatie en -uitwisseling altijd 100% in lijn is met de natuur en de leefomgeving. In deze beweging kan iedereen een rol spelen, elk vanuit een eigen perspectief. Ben je ‘Humble’, ‘Rebellious’, ‘Conscious’ of met je hart gericht op ‘Soil’, we verwelkomen iedereen in deze tribe to ‘Be Wired’.  We kijken met veel plezier en trots terug op onze oproep. 

Omdat we ons sterk verbonden voelen met de missie en manier waarop Katapult is opgezet, hebben we dit evenement vanuit Wire Group ondersteund. Financieel en door bij te dragen aan het programma met een tweetal sessies. Tijdens de Investor day heeft Tera samen met Willemijn Verloop en Hedda Paulson een groepsgesprek gefaciliteerd over Feminine- en Masculine waarden. Een impactvolle sessie, waarbij we op basis van de reacties nogmaals zien hoe relevant dit thema is en blijft. Helend was de sessie door Carolien in een bijzondere tent op het Katapult festivalterrein. Met een diverse groep hebben we gekeken naar onze ideale wereld, wat voor obstakels we tegenkomen om hierheen te bewegen, om vervolgens deze letterlijk te verplaatsen en onszelf te helen – healing to thrive! 

We kijken terug op een aantal prachtige en inspirerende dagen waar we met velen hebben mogen verbinden. We zijn er het volgende jaar weer bij en hopen je ook daar te treffen! 

From Whaling to Impact Investing

Nu lezen