LEREN

samen maken we je vermogen

Introductie

 

Wire Academy heeft diverse programma's ontwikkeld waarbij de mogelijkheid om te leren door doen centraal staat.

 

Deep Dive Impact Investing

Deze jaarlijkse 2,5 daagse workshop biedt deelnemers een dynamische verdieping op de materie van Impact Investeren. Impact krijgt kleur in de ‘live’ ontmoeting met Impact ondernemers en experts. Leden van verschillende families en generaties delen hun ervaringen en er is ruim gelegenheid voor vragen, gesprek en reflectie op de eigen impact activiteiten.

IMG_3392
IMG_1799

Deep Dive Investor Circle

Als vervolg op de Deep Dive workshop doet de groep een gezamenlijke impact investering. In een periode van 2 jaar wordt de opgedane kennis en ervaring in de praktijk gebracht aan de hand van deze investering. Het hele traject van het maken van een impact investering komt 'live' aan bod: het analyseren en kiezen van een investering, de persoonlijke voorkeuren, de afwegingen met betrekking tot impact en financieel rendement, het type financiering en de monitoring & evaluatie.

Impact Circle

De Impact Circle is een leergang van 6 maanden die deelnemers op een actieve manier kennis laat maken met het vakgebied van Impact Investeren. Het programma bestaat uit 6 modules waarin een dynamische mix van inhoudelijke kennis over Impact Investeren, persoonlijk bewustzijn, praktijkervaring en verbinding met de family waarden en historie. De leergang wordt op maat aangeboden en wordt toegespitst op de activiteiten van het eigen familiefonds.

IMG_3403
IMG_1795

Events

Wire Group biedt door het jaar heen een aantal leuke events die aansluiten bij onze hoofdthema’s: leren, inspireren, investeren & ontmoeten. Met een specifieke thema of vraagstuk als startpunt bieden we in een dag(deel) de gelegenheid voor het uitbreiden van de juiste uitrusting voor je persoonlijke impact journey.

Impact Reis

Om impact daadwerkelijk te kunnen voelen en ruiken moet je op pad. We kunnen op maat een impact reis organiseren waardoor je de verschillende keuzes kunt ervaren in de praktijk. Een zeer bijzondere ervaring met als bijkomend voordeel dat het de familieband versterkt.

IMG_0696

Contact Wire Group

b

Wire Investments

06 – 15073424

michiel[at]wire-group.org

e

Wire academy

06 – 23459617

carolien[at]wire-group.org

a

Wire Ignition

06 – 170 14 174

tera[at]wire-group.org